Flebologisch Centrum Grave

Adres Klinkerstraat 8
Postcode 5361 GW
Plaats Grave
Telefoon 0486 420 096
E-mail info@spataderen-fcg.nl
Website spataderen-fcg.nl
Provincie Noord-Brabant

Over Flebologisch Centrum Grave

Het Flebologisch Centrum Grave (FCG) is een behandelcentrum voor spataderen en aambeien waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken.

In verband met het corona virus zijn ook in FCG maatregelen genomen.

Aan alle patiënten die de kliniek bezoeken zal vooraf gevraagd worden om bij klachten als keelpijn, hoest, koorts of een loopneus de afspraak af te zeggen. Dit geldt ook als in de directe familie iemand corona- positief is getest. Wij vragen in principe de patiënt alleen naar binnen te gaan en een mondkapje te dragen.  We vragen u om bij binnenkomst de handen te ontsmetten. Het aantal stoelen in de wachtkamer is beperkt en zal ruim voldoen aan de ander halve meter- regel. Na de behandeling wordt iedereen verzocht de kliniek zo snel mogelijk te verlaten. Voor medewerkers van FCG gelden dezelfde regels. We zorgen voor een goede (hand) hygiëne.

We hopen op uw begrip voor bovenstaande maatregelen. Iedere dag worden de adviezen van het RIVM en de overheid gevolgd en zo nodig aangepast.

Medisch team Flebologisch Centrum Grave

FCG is gelegen in het centrum van de historische stad Grave en is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.  De brug bij Grave is toegankelijk voor personen auto’s.

U kunt bij FCG ook steunkousen laten aanmeten.

FCG kent korte wachttijden.

Wachttijd eerste polikliniek bezoek:
Spataderen < 4 weken
Aambeien < 4 weken

Wachttijd behandeling:
Spataderen < 2 weken
Aambeien < 2 weken

Actuele driemaandelijks gemiddelde. Wachttijden geactualiseerd december 2021